Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Може да е отпреди и да не си обърнал внимание, избърши го и наблюдавай
    Не е,не е....бърсал съм го ....преди 3,4 дни мих мотора....и го измих тва масло...но сега пак.Тъпото е че колкото по бързо карам....толкова по бързо го мята от някъде тва масло.....Точно над този маркуч на турбото,знаете че има един маркуч по който минава антифриз....та,въпросния маркуч от долу,и то е в масло...Явно го върти от някъде ...но от къде.....?

Comment

• Или ти е скъсан маркуча от кулера,или фърга от картерната и се стича
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Или ти е скъсан маркуча от кулера,или фърга от картерната и се стича
        Абе да ти кажа...не виждам нищо скъсано.Маслото идва от горе някъде ..... на всякъде другаде е сухо....от към кулер,от към турбината.....

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
          Абе да ти кажа...не виждам нищо скъсано.Маслото идва от горе някъде ..... на всякъде другаде е сухо....от към кулер,от към турбината.....
          Теча е вече в миналото....смених гарнитурата капака на клапаните.....

Comment

• Миналата седмица си купих филтри и реших да ги сменя.

Вижте какво открих, като отворих кутията...

п.п. Вече ме бъзикат, че да ми намерили работа като "щипач на пилета" в местната птицеферма...
            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• котка е вечеряла в двигателния отсек
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                котка е вечеряла в двигателния отсек

Не маме, 160 км/ч и челно срещната гургулица. Резултата е -1 фар за мъгла, филтър пълен с перушина и кръв по бронята.
                До момента съм страшен авджия - 1 чакал, 1 лисица 1 сврака, 2 фазана и 1 гургулица.

Глиган преди 3 месеца излита пред мен... спаси ме единствено, че имаше ограничение 60 и да не повярваш го спазвах.
                Инак щеше да е 1 на 0 за глигана...
                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Е, колега, тебе тая кола те храни бре!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                    Не маме, 160 км/ч и челно срещната гургулица. Резултата е -1 фар за мъгла, филтър пълен с перушина и кръв по бронята.
                    До момента съм страшен авджия - 1 чакал, 1 лисица 1 сврака, 2 фазана и 1 гургулица.

Глиган преди 3 месеца излита пред мен... спаси ме единствено, че имаше ограничение 60 и да не повярваш го спазвах.
                    мисля, че е време да си извадиш ловен билет
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ти си избил повече дивеч от местната ловна дружинка... Само се моли другия път да не е някой едър и рогат

Comment

• Iltcho,те за тва им викат летящите кораби....

"Со нож отрезана"

Click image for larger version

Name:	1-1-1.jpg
Views:	1
Size:	96.8 Килобайта
ID:	2326751Click image for larger version

Name:	2-2-2.jpg
Size:	100.5 Килобайта
ID:	2326752Click image for larger version

Name:	3-3-3.jpg
Size:	101.0 Килобайта
ID:	2326753Click image for larger version

Name:	4-4-4.jpg
Size:	96.4 Килобайта
ID:	2326754

И най-накрая си намерих горивен филтър които мястото за завиване на датчика е метална втулка.
                        На тия дето внасят такива с пластмаса с две врътки резба.....да се чувстват поздравени майките им

Смених само едната и разликата е видима...около 3см. в полза на сменената пружина
                        Надявам се че е от това че не е "улегнала" с амортисьора,че и другата не ми се сменява
                        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:04.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Смених само едната и разликата е видима...около 3см. в полза на сменената пружина
                          Надявам се че е от това че не е "улегнала" с амортисьора,че и другата не ми се сменява
                          Щом краищата и са си на местата, няма какво да уляга. Сменяй и другата. Явно тя е много слегнала.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Щом краищата и са си на местата, няма какво да уляга. Сменяй и другата. Явно тя е много слегнала.
                            Лошо,ти си втория които казва да сменявам

Comment

• Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение

Нямаш ли път и покрай парламента?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Просто мерене
                                Високата е новата,другата старата

Click image for larger version

Name:	8-8-8.jpg
Size:	97.5 Килобайта
ID:	2326756Click image for larger version

Name:	9-9-9.jpg
Size:	95.8 Килобайта
ID:	2326757

Comment

Working...
                                X