Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеИли ти е скъсан маркуча от кулера,или фърга от картерната и се стича
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеАбе да ти кажа...не виждам нищо скъсано.Маслото идва от горе някъде ..... на всякъде другаде е сухо....от към кулер,от към турбината.....
Comment
-
Миналата седмица си купих филтри и реших да ги сменя.
Вижте какво открих, като отворих кутията...
п.п. Вече ме бъзикат, че да ми намерили работа като "щипач на пилета" в местната птицеферма...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениекотка е вечеряла в двигателния отсек
Не маме, 160 км/ч и челно срещната гургулица. Резултата е -1 фар за мъгла, филтър пълен с перушина и кръв по бронята.
До момента съм страшен авджия - 1 чакал, 1 лисица 1 сврака, 2 фазана и 1 гургулица.
Глиган преди 3 месеца излита пред мен... спаси ме единствено, че имаше ограничение 60 и да не повярваш го спазвах.
Инак щеше да е 1 на 0 за глигана...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Е, колега, тебе тая кола те храни бре!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеНе маме, 160 км/ч и челно срещната гургулица. Резултата е -1 фар за мъгла, филтър пълен с перушина и кръв по бронята.
До момента съм страшен авджия - 1 чакал, 1 лисица 1 сврака, 2 фазана и 1 гургулица.
Глиган преди 3 месеца излита пред мен... спаси ме единствено, че имаше ограничение 60 и да не повярваш го спазвах.
Инак щеше да е 1 на 0 за глигана...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Iltcho,те за тва им викат летящите кораби....
"Со нож отрезана"
И най-накрая си намерих горивен филтър които мястото за завиване на датчика е метална втулка.
На тия дето внасят такива с пластмаса с две врътки резба.....да се чувстват поздравени майките им
Смених само едната и разликата е видима...около 3см. в полза на сменената пружина
Надявам се че е от това че не е "улегнала" с амортисьора,че и другата не ми се сменяваLast edited by Linkestis; d.m.y г., 15:04.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
Смених само едната и разликата е видима...около 3см. в полза на сменената пружина
Надявам се че е от това че не е "улегнала" с амортисьора,че и другата не ми се сменява
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩом краищата и са си на местата, няма какво да уляга. Сменяй и другата. Явно тя е много слегнала.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеНе маме, 160 км/ч и челно срещната гургулица. Резултата е -1 фар за мъгла, филтър пълен с перушина и кръв по бронята.
Инак щеше да е 1 на 0 за глигана...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment